3 Temmuz 2012 Salı

elvan nakliyat ankara ve ankara nakliye firmaları

elvan nakliyat ankara incelemesi yapacak olan incelemeyi yayınlayacağız, elvan nakliyat ankara kategorilerimize bir bakabilirsiniz.elvan nakliyat ankara ile birlikte ankara nakliye firmaları, evden eve nakliyat ankara, özyakut nakliyat gibi konularda da bilgi vereceğiz.

ankara nakliye firmaları
ankara nakliye firmaları konusu ile ilgili olarak bugün sizlere bir çok yazıyı paylaşacağız ve web sitemizde ankara nakliye firmaları makalesi ile benzer yazıları bulmak istiyorsanız arşiv sayfası bölümünü inceleyebilirsiniz. elvan nakliyat ankara makalemizle alakalı olan ankara nakliye firmaları makalemizde farklı bir makalede daha geniş yer vereceğiz.

evden eve nakliyat ankara
evden eve nakliyat ankara konusu ile alakalı olarak şimdi sizlere bir çok konuyu paylaşacağız ve web sitemizde evden eve nakliyat ankara makalesi ile alakalı makaleleri incelemek isterseniz arşiv sayfası yerini kullanabilirsiniz. elvan nakliyat ankara yazımızla alakalı olan evden eve nakliyat ankara makalemizde başka bir makalede daha fazla yer vermeye çalışacağız.

özyakut nakliyat
özyakut nakliyat ile ilgili elvan nakliyat ankara makalemizin altında sizlere bir çok yazıyı bildireceğiz. Ayrıca özyakut nakliyat ile ilgili daha çok makaleyi web sitemizde arşiv veya ilk sayfa kısmında inceleyebilirsiniz. Bu makalemizde özyakut nakliyat ile alakalı birden fazla bilgiye geniş yer vermeyi düşünüyoruz. Ayrıca elvan nakliyat ankara yazımızın özyakut nakliyat makalesi ile alakasından konuşacağız.

elvan nakliyat ankara nedir ve nerede kullanılır, elvan nakliyat ankara nerelerde kullanılabilir gibi soruların yanıtlarını burada görebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Elvan nakliyatla Ankara'dan İstanbul'a fatura dahil 1900 TL'ye anlaştım. Destan nakliyat firmasının aracı geldi. Sigorta yapılacak dendiği halde sigorta da yapılmadı. Fatura vermiyorlar. Birçok eşyam kırıldığı halde hiçbirinin zararını da karşılamadılar. Modüler asansör istemiştim o da gelmedi. Eşyaları 4.kata Elle taşırlarken hem eşyalatım çizildi hem apartman duvarları zarar gördü. Eşyaların çoğunu kurmadan bırakıp kaçtılar. Bazam, 2 adet masam, elbise dolabım, TV ünitem, kitaplığım, şifonyerim, konsolumun çekmecesi ve oturma grubunun derileri zarar gördüğü halde hiçbir şey yapmadılar. Kurumsal firma olduklarını iddia etmelerine rağmen kesinlikle berbat bir firma. Paranın tamamını almak için üzerime yürüdüler. Parayı verip kurtuldum. Berbat bir firma elvan ve destan nakliyat.

    YanıtlaSil

Blog Arşivi